Zahrada
5.5. 2020 

Vyjádření k rouškám a otevření naší školky

Včera proběhlo jednání krizového štábu Prahy 6, kde bylo odsouhlaseno vybavení škol a školek ochrannými pomůckami. Tento týden proběhne porada ředitelek MŠ, na které sjednotí pravidla a pokyny pro mateřské školy Prahy 6, dále proběhne porada pedagogických pracovníků naší MŠ - situaci vyhodnotíme. Teprve poté můžeme rozhodnout o kapacitě dětí ve třídě, otevírací době MŠ (předpokládáme od 7.30 h do 17 h, pokud by někdo potřebval časnější otvírací dobu, obraťe se prosím na ředitelku e-mailem).

Soubor hygienických opatření

Na základě získaných informací zpracujeme závazný soubor hygienických opatření. O rouškách rozhodneme podle počtu dětí přihlášených ke znovuotevření školy. Nepředpokládáme, že by je děti nosily celý den - záleží na počasí, počtu dětí a prostředí, proto se budeme se snažit směřovat výchovný program ke hrám i ke všem ostatním činnostem venku.

Platby

Předpokládáme, že proběhnou všechny plánované aktivity na červenec 2020. Můžete platit Letní školičku a Letní provoz. S platbou prodlouženého letního provozu v červenci ještě prosím vyčkejte. Pokud Vláda ČR rozhodne jinak, vrátíme celou finanční částku.

 

Děkuji za pochopení

Eva Fulínová

Ke stažení

Metodika MŠMT ke znovuotevření školek
Čestné prohlášení