letní tábory v mš na dlouhém lánu.jpg
1.2. 2024 

Letní tábory v Mateřské škole Na Dlouhém lánu

Vážení rodiče,

pro léto 2024 je nabídka letních táborů v prostředí naší mateřské školy následující:

Termín 1. - 4. 7. 2024 Harry Potter a letní škola čar a kouzel - přespávací/příměstský tábor pro děti 4 - 12 let

Termín 8. - 12. 7. 2024 Cesta do Země Nezemě - tábor s hravou angličtinou - příměstský tábor pro děti 3 - 9 let

Termín 15. - 19. 7. 2024 Tatranská školička v MŠ Na Dlouhém lánu - příměstský tábor pro děti 4 - 8 let

Termín 22. - 26. 7. 2024 Za tajemstvím indiánů - příměstský tábor pro děti 4 - 12 let

Věříme, že tak jako každé léto si z našich táborů vyberete a děti tak budou mít krásné letní zážitky. Níže jsou podrobné infomrace k jednotlivým nabídkám. Přihlašování je možné od 2. 2. 2024 od 8 hodin

Harry Potter a letní škola čar a kouzel

Přespávací tábor s tématikou čar a kouzel můžete v případě zájmu využít pouze jako příměstský tábor. Na děti čeká jedinečný program ve stylu Bradavické kouzelnické školy, originální výzdoba i aktivity od činností tvořivých po sportovní. Vyvrcholením tábora bude tématický výlet vhodný pouze pro nebojácné kouzelníky a čaroděje, kteří již budou ovládat všechna zaklínadla a výrobu lektvarů, takže budou na cestu řádně vybaveni. Po 3 noci a 4 dny bude  pro děti zajištěna zdravá a chutná strava, pravidelný pitný režim, péče zkušených lektorů (mocných čarodějů) a bezpečné a příjemné prostředí mimo ruch velkoměsta. Děti si na památku odnesou jako dárek táborové tričko/kšiltovku, čarodějnický diplom a fantastické zážitky. Každý večer od nás rodiče dostávají videa s hudebním podkladem, na nichž vidí, co vše jejich děti daný den zažily.

Přijímáme i děti s diabetem.

Cena plně využité doby tábora: 5.000,- Kč; cena při využití formy příměstského tábora 4.000,- Kč.

Cena zahrnuje pronájem areálu MŠ Na Dlouhém lánu, pedagogický a lektorský dozor, zdravotníka, stravu, pitný režim, výlet, tričko/kšiltovku, diplom, materiál k tvoření a speciálním efektům.

Pokud chcete přihlásit sourozence, který je mladší než 4 roky nebo starší 12 let, je to možné.

V případě jakýchkoliv dotazů pište sms, nebo se zastavte ve třídě Veverek ve 2. patře MŠ.

Koordinátorka a hlavní lektorka: Tereza Drvotová Kloubková, tel.: 773 188 137; e-mail: weekendoffky@gmail.com; víkendoffky (webnode.cz)

Přihláška - po rozkliknutí budete přesměrováni na přihlašovací formulář.

_______________________________________________________________________________________________________

Cesta do Země Nezemě - tábor s hravou angličtinou

Příměstský tábor s hravou angličtinou „Cesta do Země Nezemě" je ideální příležitostí pro vaše děti, jak strávit týden plný zábavy a učení se anglickému jazyku. Program tábora je navržen tak, aby podporoval aktivní učení angličtiny prostřednictvím her, pohádek, písní a kreativních aktivit. Děti budou mít možnost procvičit si anglický jazyk v přátelské a neformální atmosféře, což je skvělý způsob, jak podpořit jejich jazykové dovednosti během letních prázdnin. 

Tábor bude probíhat každý den od 8:00 do 17:00 v areálu MŠ Na Dlouhém lánu. Pro vaše pohodlí je zajištěno kompletní stravování, které zahrnuje tři jídla denně - svačinu, oběd a svačinu. Děti tak budou mít dostatek energie na celodenní program plný dobrodružství a nových zážitků. 
 
Cena: 3.900,- Kč
 
Cena pokrývá veškeré náklady spojené s táborem, včetně pronájmu areálu MŠ Na Dlouhém lánu, kvalitního vzdělávacího programu, materiálů potřebných pro výtvarné a jiné tvořivé aktivity, táborového trička, odměn a cen. Součástí ceny je také výlet, který je plánován jako speciální bonusový den plný objevování
 
Nenechte si ujít příležitost zapojit vaše děti do tohoto jedinečného tábora, kde se budou moci nejen učit a zdokonalovat v anglickém jazyce, ale také si užít nezapomenutelné prázdninové dny plné her a nových přátelství.
 
V případě jakýchkoliv dotazů pište sms, nebo se zastavte ve třídě Ježků v 1. patře budovy MŠ.
 
Koordinátorka: Kristina Pánková, tel.: 775 524 276; e-mail: pankovakristina97@gmail.com
 
_______________________________________________________________________________________________________
 
Tatranská školička v MŠ Na Dlouhém lánu
 
Celá akce je určena dětem ročníků narození 2016 - 2020. Tábor je otevřen pro děti všech MŠ a vítáni jsou i malí školáci, kterým je maximálně 8 let.

O děti se bude starat celkem 6 licencovaných trenérů a pedagogických pracovníků včetně zdravotníka.

Zajištěno je zdravé a pestré stravování během celé akce. Dvakrát denně bude připravena pro děti svačina a také vydatný oběd. Stravování bude probíhat přímo v mateřské škole.

Vedle spousty sportovních her a soutěží bude na děti čekat bohatý program plný zábavy, zážitků a nových zkušeností.

Děti bude možné každý den přivádět mezi 7:30-8:30. Ukončení sportovního dne bude naplánováno na 16:00.

Cena: 3 900,- Kč.

Cena zahrnuje pronájem areálu MŠ Na Dlouhém lánu, pronájem sportoviště, stravování, pitný režim, trenérské služby, pedagogický dozor, zdravotníka, účastnické tričko, pomůcky a vybavení, odměny a ceny.

Koordinátor: Martin Pánek, tel.: 777 703 999; e-mail: martin.panek@tatran.cz 

PŘIHLÁŠKA TATRAN - po rozkliknutí budete přesměrováni na přihlašovací formulář.

_______________________________________________________________________________________________________

Za tajemstvím indiánů

Příměstský tábor s tématikou života indiánů. Na děti čeká jedinečný program zaměřený na splynutí s přírodou, návrat k hrám a aktivitám z dávných dob, kdy jsme nebyli přehlceni moderními technologiemi a informačním šumem. Děti budou většinu času trávit venku na naší rozlehlé krásné zahradě, kde nejlépe pochopí, co vše nám příroda dává a poskytuje. Budeme také pořádat několik výletů po okolí tak, aby děti poznaly či si připomněly rozmanitost přírody. Celý indiánský tábor bude ve znamení přátelství, spolupráce, fair jednání, pomáhání druhým, příznivé komunikace a odklonění od moderních technologií.  Pro děti bude zajištěna zdravá a chutná strava, pravidelný pitný režim, péče zkušených lektorů a bezpečné a příjemné prostředí mimo ruch velkoměsta. Děti si na památku odnesou jako dárek táborové tričko/kšiltovku, odměny a fantastické zážitky. Každý večer od nás rodiče dostávají videa s hudebním podkladem, na nichž vidí, co vše jejich děti daný den zažily. (Zde jsme za moderní technologii rádi.)

Přijímáme i děti s diabetem.

Cena: 3.900,- Kč.

Cena zahrnuje pronájem areálu MŠ Na Dlouhém lánu, pedagogický a lektorský dozor, zdravotníka, stravu, pitný režim, výlety, tričko/kšiltovku, odměny a materiál k tvoření.

Pokud chcete přihlásit sourozence, který je mladší než 4 roky nebo starší 12 let, je to možné.

V případě jakýchkoliv dotazů pište sms, nebo se zastavte ve třídě Veverek ve 2. patře MŠ.

Koordinátorka a hlavní lektorka: Tereza Drvotová Kloubková, tel.: 773 188 137; e-mail: weekendoffky@gmail.com; víkendoffky (webnode.cz)

Přihláška - po rozkliknutí budete přesměrováni na přihlašovací formulář.

Fotogalerie