IMG_EBF89F13E157-1.jpeg
1.2. 2023 

Příměstský tábor “Cesta do pravěku“ v MŠ Na Dlouhém lánu 2023

Pokud chtějí vaše děti zažít týden plný dobrodružství, tábor Cesta do pravěku je tou pravou volbou!

Vydáme se společně do místa, které je světovým unikátem, protože Dinosauria Museum Praha je prostorem, kde minulost ožívá! Vaše děti zažijí setkání se skutečnými kostmi dinosaurů, s až 24 metrů vysokými modely těchto dávných tvorů, ale také se budou moci kochat unikátní sbírkou minerálů, opravdových trilobitů, zkamenělých dřevin a dalších věcí, které byly na naší planetě před 154 miliony let.

Dále nás čeká půldenní program se skutečnými paleontology z Muzea Českého krasu, kteří pro nás mají připravený program věnovaný pradávným sopkám a rýžování českých granátů. Prozradí nám mnohá tajemství a mají pro nás nachystané aktivity přímo na zahradě školky! Děti se mohou těšit například na ukázku sopečných kamenů, pokus s chemickou sopkou nebo malování obrázku sopky polepované lávou a mnoho dalšího. Jako dárek si domů odnesou vyrýžované české granáty, krystal kalcitu a obrázek sopky. 

Pokud vaše děti milují dinosaury, potěší je jistě i naše cesta za pokladem, kterým bude originální odlitek skutečného trilobita přímo z Triloparku pro každé dítě.

Každý z účastníků dostane jedinečné táborové tričko navržené přímo pro tuto příležitost.

Jako obvykle děti čeká pestrá zdravá strava 5 x denně, důsledně dodržovaný pitný režim, skvělí lektoři a lektorky (Kristina a Tereza z naší školky se na děti těší už teď) a nemůžeme opomenout báječné prostředí MŠ Na Dlouhém lánu s rozlehlou zahradou, stinnými místy a zejména s vodním brouzdalištěm, které je nedílnou součástí letního tábora.

To vše a mnohem více na vaše děti čeká v termínu od 10. 7. 2023 do 14. 7. 2023. Každý den od 8.00 do 17.00.

Pro děti od 3 do 9 let.

Cena za příměstský tábor činí 3 900,- Kč.

Kapacita příměstského táboru je 42 dětí.

Přihlásit své dítě na příměstský tábor “Cesta do pravěku” v MŠ Na Dlouhém lánu můžete zde přes tento odkaz: PŘIHLÁŠKA

Pro jakékoliv otázky neváhejte kontaktovat hlavní koordinátorku příměstského táboru “Cesta do pravěku” Kristinu Pánkovou

(Tel.: 775 524 276, E-mail: kristinanavratilova@email.cz).