dron2.jpg
28.8. 2022 

Vítáme všechny v novém školním roce

Vítáme vás všechny v novém školním roce!

Nový školní rok začíná ve čtvrtek 1. 9. 2022. Těšíme se na všechny stávající i nové děti! Rodiče nově nastupujících dětí se na konkrétním termínu nástupu do školky mohou domluvit telefonicky s třídními učitelkami.

Všechny rodiče prosíme o donesení následujících potřeb: 1x balení toaletního papíru, 1x papírové kapesníčky v krabičce, 1x větší či 2x menší tyčinka lepidla Kores. Pokud má někdo možnost přinést balík papírů A4, budeme velmi rády a předem děkujeme.

Změna vedení školky 

Po dlouhých letech nás opouští paní ředitelka Bc. Eva Fulínová, které srdečně děkujeme za všechen čas a energii, které školce věnovala, a přejeme jí štěstí na její další cestě životem. Nechala zde kus života a vždy jí s dětmi rádi uvidíme!

Současně mezi námi s radostí vítáme novou paní ředitelku Bc. Michaelu Petráňovou a věříme, že v její péči bude naše školka i nadále tím správným místem pro vzdělávání a výchovu vašich dětí. Přejeme jí mnoho štěstí a trpělivosti v nové funkci.

V této souvislosti si dovolujeme upozornit na nové emailové adresy vedení školky, které naleznete v kontaktech. Jedná se o adresu paní ředitelky: reditelka.msdl@seznam.cz a paní zástupkyně: zastupkyne.msdl@seznam.cz. Kontakty na paní učitelky zůstávají stejné.

Třídní schůzky

Zveme vás na třídní schůzky, které se uskuteční ve středu 21. 9. 2022 od 17 hodin ve třídě Veverek ve 2. patře budovy . Zde zazní veškeré potřebné informace k provozu školky a zároveň k fungování Spolku rodičů a přátel školy.

Těšíme se na vaše děti!

Tým naší MŠ