školkovné
15.5. 2020 

Školkovné

Vážení rodiče, 
 
mám pro Vás ještě zprávu týkající se školného. Ti rodiče, jejichž děti nebudou navštěvovat ani jeden den v měsíci květnu a červnu mateřskou školu, nebudou platit školné. Pokud jste již zaplatili, veškeré přeplatky Vám budou vráceny začátkem měsíce července.
 
Poměrná část za květen činí: 220,- Kč; za červen se platí školné v plné výši, které činí: 880,- Kč.  O výši částkek bylo rozhodnuto dnes.
 
Rodiče, jejichž děti nebudou navštěvovat MŠ oba dva měsíce, prosím o zaslání Žádosti o prominutí platby školného. (pokud to bude možné, tak nejlépe naskenovanou a podepsanou žádost o prominutí školného, anebo podepsanou žádost prozatím alespoň vyfoťte a fotku pošlete přílohou e-mailu - při osobním setkání dodáte žádost papírově). Předškolních dětí se to netýká, nehradí školné.
 
Žádost zasílejte na můj e-mail.               
 
Děkuji Vám za pochopení a za Vaši spolupráci. Eva Fulínová
 
 
 

Prosba od paní hospodářky

Paní hospodářka Markéta Čechová prosí o dodržování identifikace platby:
  • variabilní symbol = registrační číslo dítěte, před něj uveďte za 1. třídu Žabek číslo 1, za 2. třídu Ježků číslo 2, za 3. třídu Veverek číslo 3, za 4. třídu Delfínů číslo 4
  • do předmětu nebo zprávy pro příjemce napište prosím, co platíte - např. "školné", "stravné", v případě letních aktivit "letní školička" nebo "letní provoz" apod.
  • dodržení těchto pravidel je zásadní pro správnou identifikaci platby, ne vždy je příjmení dítěte totožné s příjmením platícího apod.

Za spolupráci děkuje

hospodářka Markéta Čechová

Ke stažení

Žádost o prominutí školného
Žádost o prominutí školného