Letní školička 2019
9.11. 2019 

Anketa - Letní provoz školek 2020

Na základě zadání Městské části Prahy 6 jsme vytvořili za naši školku elektronickou anketu a prosíme vás o její vyplnění do 29. 11. 2019.

 

"Vážení rodiče,

když jsem se před rokem začala starat o školství Prahy 6, věděla jsem, že o naše mateřské školy je mezi vámi veliký zájem. I proto jsem chtěla vyjít vstříc vašim potřebám a změnila jsem formu zápisu do školek. Vnímám, že dalším velkým tématem jsou prázdniny a péče o děti v těchto měsících, která vás jako pracující rodiče tíží. I proto letos spouštíme anketu, kde se vás chceme zeptat, jakou formu prázdninového provozu školek preferujete.

Tato anketa byla spuštěna 1. 11. 2019 a její výběr bude ukončen 29. 11. 2019. Vyhodnocení výsledků proběhne v průběhu prosince 2019. Konečný přehled nabídek prázdninového provozu v létě 2020 pak bude zveřejněn 1. 2. 2020. Věřím, že vám včasné zveřejnění nabídek jednotlivých mateřských škol umožní v dostatečném předstihu naplánovat vaše léto s rodinou. V průběhu druhého pololetí pak budeme reagovat na zaplněnost jednotlivých týdenních cyklů, jsme připraveni nabídku v případě velkého zájmu rozšířit. Může se ale i stát, že bude z důvodu nízkého zájmu některá nabídka zrušena. O všech změnách vás však budou mateřské školy včas informovat.

Přeji vám mnoho krásných zážitků s vašimi dětmi.

Marie Kubíková

radní pro školství Prahy 6"

 

ANKETA