27.2. 2021 

Naše školka je uzavřena

Z nařízení Vlády ČR je naše školka od 27. 2. 2021  do 21. 3. 2021 uzavřena.

Žádost o ošetřovné

V případě, že potřebujete žádost o ošetřovné, postupujte prosím podle pokynů Ministerstva práce a sociálních věcí. Tiskopis se vyplňuje online, potvrzení v naší školce není potřeba - rodič zadává jen IČO školky pro kontrolu úřadu a čestným prohlášením, které je součástí formuláře, stvrzuje, že školka byla uzavřena.

Vracení peněz za školné

Na základě vyhlášky č. 14/2005 Sb. budeme vracet poměrnou část školného za dny, ve kterých byla naše školka uzavřena. Případné dotazy směřujte prosím na hospodářku školy.

Služba v naší školce

V případě potřeby (například vyzvednutí oblečení ze šatny) je ve školce denně od 8 do 14 h přítomna služba. Studijní materiály pro distanční výuku dětí s povinnou předškolní přípravou si můžete vyzvednout po domluvě s třídními učitelkami předškolních tříd po jarních prázdninách (1. 3. 2021-7. 3. 2021) - s Eliškou Folcovou za třídu Veverky a s Martinou Šiklovou za třídu Delfíni.

Zajištění škol a školek pro děti zaměstnanců schválených profesí

Magistrát hlavního města Prahy poskytuje informace ke školám a školkám pro děti zaměstnanců schválených profesí. V případě potřeby se prostřednictvím svého zaměstnavatele obraťte na Odbor školství MHMP - kontaktní osobou je Mgr. Stanislav Sivaninec +420 236 005 927.

Důležité odkazy

Sledujte prosím aktuální informace na webu MŠMT a webu Vlády ČR.

Text k Vyhlášení nouzového stavu od 27. 2. 2021 po dobu 30 dnů

Web našeho zřizovatele Městské části Praha 6

Ke stažení

Návod k vyplnění Žádosti o ošetřovné